Request Brochure
Contact Us
Call Now
Contact Us

Case Study: New Build Garage in Surrey is transformed by Garageflex


Although we originally fitted out this garage in 2010, the owner had decided to rebuild and create a much larger four car garage in its place. Having been impressed with our previous installation, he called Alastair Broom in September 2018 to discuss fitting out his new space.

After seeing the garage, measuring it out and giving the customer a design that he was happy with, the fitting was scheduled in the diary. So in November 2018, one of our fitting teams travelled down to Oxshott to commence the work.

To start, timber battens were fixed to the current breeze block walls all around the space and to which our FlexiPanel is attached. This gives the panel strength to hold storage accessories later on. A new stud wall was built in the corner of the garage to make a cupboard in which to hide the boiler and electric meters with double doors for access. Ceiling and floor were left as is but storage solutions including shelves, cabinets, workbenches and hooks were added.

The space is now fitted out, looks immaculate and will be a useful storage space for many years to come.

© Copyright 2019. Garageflex UK. All rights reserved.