Case Study: Plenty of storage space in this New Forest double garage


When MD Alastair Broom went to see this double garage in Brockenhurst, the garage was clean and tidy but lacked any kind of storage. The brick walls, timber beams and concrete floor meant that the whole garage could do with some TLC to get it looking as smart as the rest of the lovely house.

Once the design had been agreed with the customer, the fitters were booked in and arrived on site in July 2018. The first step was to clad all the walls with our FlexiPanel which allows our storage accessories to fit onto the wall. It also gives the whole space a bright finish to reflect the light around the space.

The ceiling was clad as well so that it complimented the white walls and finally floor tiles were laid to complete the transformation. The customer was so pleased with the job and praised our fitters Peter and Mateusz who worked down at her property for the week. What a fantastic customer who looked after our lads so well.