Request Brochure
Contact Us
Call Now
Contact Us
Garageflex

Case Study: A Brand New Cycling Studio


Having decided to turn their derelict garage into a new cycling studio, this customer got in touch to see how we could help. Obviously the customer got the garage watertight first and Design Consultant Serena Edwards visited to finalise the details of how we could transform the space. Working together with the customer to really ensure the design was bespoke to his specific requirements, Serena created a great storage space that was fit for purpose. The team got to work installing: - Wall panel to all four walls - New floor tiles - Anthracite Grey metal storage cabinets - Hooks and brackets to keep everything organised The completed space is bright, organised and the perfect retreat for a peaceful ride.

© Copyright 2021. Garageflex UK. All rights reserved.