Request Brochure
Contact Us
Call Now
Contact Us
Garageflex

Case Study: A much brighter garage space in Surrey


This garage in Epsom was long and narrow with a window at one end and lots of pipes and a boiler to contend with.

The solution from Design Consultant, Abigail Leonard, was to introduce a new cupboard to hide the boiler and pipes but still allow them to be accessible for servicing and maintenance. The walls were all clad in our white wall cladding which really helped to brighten up the space. We added our Ceiling cladding in too to maintain the white finish, as well as covering up all nooks and crannies. Wall hooks, baskets and racks were added for storage options and finally floor tiles were laid to finish off the space.

The finished space is a complete contrast to what it was like when we arrived, now it is a garage to be proud of!

© Copyright 2021. Garageflex UK. All rights reserved.